Gewerkte uren bijhouden

Ben jij een ondernemer en zoek je een manier om je gewerkte uren bijhouden een stuk makkelijker te maken? Met Urenstaat wordt het bijhouden van gewerkte uren snel én eenvoudig. Of je nu ZZP’er bent, of personeel in dienst hebt, met onze handige online omgeving en app kan ieder bedrijf een goede urenregistratie bijhouden. Ons programma is super simpel, en daardoor voor iedereen makkelijk te gebruiken. Jij en je werknemers kunnen eenvoudig zelf de uren invullen en digitaal werkbonnen aanmaken. Vervolgens deel je de gegevens gemakkelijk met je boekhouder of de rest van je administratie. Met Urenstaat was het bijhouden van gewerkte uren nog nooit zo makkelijk!

Je uren altijd bij de hand

Urenstaat kun je niet alleen op je pc of laptop gebruiken, maar ook gewoon op je telefoon, via de handige app. Zo heb je altijd en overal je urenregistratie bij de hand. Ook als je op locatie bent bij een klant, of onderweg bent naar de volgende klus. Een paar gewerkte uren doorgeven is dan zo gepiept. Ook je werknemers kunnen dan hun uren netjes doorgeven, waar ze ook zijn. Geen ingewikkelde Excel-sheets of verschillende bestandjes van ieder personeelslid, maar gewoon alle uren op één plek. Vervolgens kun je de uren heel makkelijk exporteren naar een PDF- of Excel-bestand, om bijvoorbeeld te delen met je boekhouder of administratie.

Digitaliseer je werkbonnen

Naast dat je heel gemakkelijk je gewerkte uren kunt bijhouden met Urenstaat, kun je er ook meteen een digitale werkbon van maken. Vul gewoon je uren in en op basis daarvan maak je heel makkelijk een werkbon aan in de app. Deze kun je dan direct op locatie laten ondertekenen door de klant, met een digitaal krabbeltje op je telefoon of tablet. Daarna krijgen beide partijen automatisch een e-mail met een kopie van de werkbon. Je hebt je werkbonnen altijd bij de hand en een aanpassing is snel gemaakt.

Maak het bijhouden van gewerkte uren makkelijk

Als jij gewoon een recht toe recht aan programma wilt om uren bij te houden, dan ben je bij Urenstaat aan het juiste adres. Neem afscheid van ingewikkelde Excel-sheets, en stap over op ons handige systeem. Ben je benieuwd geworden naar hoe Urenstaat precies werkt? Je kunt het nu zeven dagen gratis uitproberen. Als je tevreden bent, kies je uit één van onze pakkettten: voor ZZP’ers, MKB’ers of grote bedrijven. Je hebt Urenstaat al vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over onze functies of neem gerust contact op!

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies