Urenregistratie transport

Werk jij in de transport en zoek jij een eenvoudig en recht toe, recht aan urenregistratie programma voor transport? Dan ben je bij Urenstaat aan het juiste adres. Met ons makkelijk te gebruiken programma kun jij een goede digitale urenregistratie van transport bijhouden. Met een laagdrempelige en simpele online omgeving en een handige urenregistratie app voor transport, kunnen jij en je medewerkers snel en overzichtelijk uren inboeken. Urenstaat kan gebruikt worden door ZZP’ers, of door kleine en grote bedrijven met werknemers in dienst. Het programma is voor iedereen makkelijk te gebruiken en is goed te verwerken in de rest van je administratie. Uren bijhouden was nog nooit zo makkelijk!

Handige urenregistratie app voor transport

Met Urenstaat kun je eenvoudig een digitale urenregistratie voor transport bijhouden, zowel in de online omgeving als op je smartphone of tablet via de app. Met slechts een paar handelingen kunnen medewerkers of ZZP’ers heel makkelijk zelf uren doorgeven. Omdat het programma zo toegankelijk en makkelijk te begrijpen is, kost het nauwelijks moeite om netjes je uren door te geven. Geen ingewikkelde Excel-sheets of allerlei functies die je niet nodig hebt, maar gewoon een handig programma om uren in bij te houden. Met de app kun je altijd en overal je uren doorgeven, dus ook onderweg of op locatie. Handig als je als transportmedewerker op pad bent en even tijd hebt om wat administratie te doen. Met de Urenstaat app heb je altijd je urenregistratie bij de hand, en inzicht in hoe het staat met de uren van jouw onderneming.

Digitaliseer je werkbonnen

Als je veel gebruikmaakt van werkbonnen of overeenkomsten voor verschillende projecten, dan is Urenstaat het programma voor jou. Je kunt heel eenvoudig op basis van de gemaakte uren een digitale werkbon aanmaken in Urenstaat. Die kun je vervolgens ook digitaal aftekenen. Beide partijen krijgen dan een mailtje met een kopie van de ondertekende werkbon bijgevoegd. Maak ook makkelijk facturen of een overzicht van gemaakte uren, door in één keer alle uren te exporteren naar een Excel- of PDF-bestand. Deze kun je dan gemakkelijk verwerken in de rest van je administratie, of doorsturen naar de boekhouder.

Kies Urenstaat voor jouw transportbedrijf

Zorg voor een gedegen urenregistratie voor jouw transport bedrijf met Urenstaat. Met een eenvoudige online omgeving en handige app, is Urenstaat dé juiste keuze voor een simpele en overzichtelijke manier van werkuren bijhouden. Voer uren in, teken digitaal werkbonnen af en exporteer gemakkelijk al je uren. Ben je benieuwd geworden naar hoe Urenstaat precies werkt? Probeer dan nu het programma zeven dagen gratis uit. Als je tevreden bent, kun je kiezen voor één van onze pakketten, vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over de functies van Urenstaat, of neem gerust contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies