Urenregistratie ICT

Als je ondernemer bent in de ICT, of je nou werknemers in dienst hebt of niet, wil je gemakkelijk en snel je urenregistratie bij kunnen werken. Dat kan met Urenstaat, een eenvoudig en makkelijk te gebruiken programma voor een goede digitale urenregistratie voor de ICT sector. Iedereen kan Urenstaat gebruiken, om simpelweg overzichtelijk en snel de gewerkte uren bij te houden. Het programma kan gebruikt worden door ZZP’ers, MKB’ers of grotere bedrijven, en is dus ook ideaal voor de urenregistratie van ICT specialisten. Je krijgt meer inzicht in de gewerkte uren, omdat alles in één overzicht terug te vinden is. Daarbij kun je altijd en overal je uren inboeken via onze handige urenregistratie app voor ICT. Uren bijhouden was nog nooit zo makkelijk!

Eenvoudige urenregistratie app voor ICT

Met de handige app van Urenstaat kunnen jij en je medewerkers altijd en overal de urenregistratie bijwerken, inzien of versturen. Je kunt Urenstaat ook gewoon op je computer gebruiken, maar ook onderweg of op locatie via je smartphone of tablet. Je kunt de uren inboeken en eventueel opmerkingen plaatsen bij de digitale urenregistratie van de ICT. Wil je de geregistreerde uren versturen of verwerken in de algehele bedrijfsadministratie? Dat kan ook heel eenvoudig. Je kunt alle uren in één keer exporteren naar een Excel- of PDF-bestand. Of kies ervoor om alleen de uren van één project te exporteren, om bijvoorbeeld een factuur te maken. Met Urenstaat heb je altijd een overzicht van de gewerkte uren bij de hand en kun je ze gemakkelijk delen en verwerken.

Digitale werkbonnen

Maak je gebruik van werkbonnen voor verschillende projecten of opdrachten? Deze kun je ook heel makkelijk samenstellen in Urenstaat. Op basis van je urenregistratie voor ICT kun je eenvoudig een digitale werkbon aanmaken. Die kun je vervolgens ook altijd weer terugvinden in de app of in de online omgeving. Ook kun je de werkbon digitaal aftekenen. Beide partijen krijgen vervolgens een mailtje met een kopie van de werkbon. Zo houd je ook het overzicht op afgewerkte werkbonnen voor ieder project in Urenstaat.

Simpele digitale urenregistratie voor ICT

Houd gemakkelijk uren bij en krijg meer inzicht in de gewerkte uren van jouw bedrijf via Urenstaat. Je krijgt een duidelijk beeld van de productiviteit van jouw onderneming, doordat alle uren in één eenvoudig overzicht terug te vinden zijn. Voer uren in, maak werkbonnen aan en exporteer de gegevens snel naar je administratie. Maak gebruik van onze urenregistratie app voor ICT om altijd en overal uren in te boeken. Ben je benieuwd geworden naar Urenstaat? Probeer het programma nu zeven dagen gratis uit. Ben je tevreden? Dan kun je één van onze pakketten kiezen, vanaf 19 euro per maand. Lees hier meer over de functies van Urenstaat, of neem gerust eens contact op als je vragen hebt. We helpen je graag.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies