Eenvoudige urenstaat ZZP

Een goede en duidelijke urenstaat bijhouden voor je ZZP werkzaamheden, kan nog best wel een uitdaging zijn. Je wilt overzicht, maar ook dat je alle informatie goed noteert. Neem afscheid van ingewikkelde Excel-sheets, en kies voor Urenstaat als jouw programma voor een overzichtelijke uren staat voor de ZZP. Onze online omgeving en handige app zijn door iedereen heel makkelijk te gebruiken, en zorgen voor een overzichtelijke ZZP urenstaat. Voer gemakkelijk en snel je uren in, krijg meer inzicht in je productiviteit en deel de gegevens gemakkelijk met je boekhouder. Met Urenstaat wordt het bijhouden van de ZZP urenstaat een stuk eenvoudiger!

Altijd en overal uren invullen

Urenstaat is een eenvoudig en recht toe recht aan programma om gemakkelijk je uren in bij te houden. Geen onduidelijke tabellen of functies waar je niets aan hebt, maar gewoon een goede uren staat voor de ZZP. Onze app is compleet ingericht op simpelweg het invoeren van uren. Met Urenstaat heb je altijd en overal je urenregistratie in je broekzak. Gebruik het op je pc of laptop, of op je telefoon of tablet via de app. Ben je op locatie bij een klus? Of ben je onderweg? Ook dan kun je snel en makkelijk je uren invullen. Die komen dan direct in je overzicht te staan. Zo houd jij het overzicht heb je altijd toegang tot je urenstaat voor ZZP.

Maak werkbonnen aan

Je kunt heel gemakkelijk je uren staat als ZZP bijhouden met Urenstaat. Maar wat als je een overzicht wil maken van de gewerkte uren voor een opdrachtgever of klant? Dat kan! Je kunt heel gemakkelijk al je gewerkte uren in één keer exporteren naar een Excel- of PDF-bestand. Zo kun je de gegevens delen met je boekhouder of met een klant. Maak ook eenvoudig digitale werkbonnen aan via Urenstaat, op basis van de ingevulde uren. Die kun je vervolgens via de app laten ondertekenen door jou en je opdrachtgever. Jullie krijgen daarna beiden een kopie van de werkbon in jullie mailboxen. Met Urenstaat zijn jouw gewerkte uren gemakkelijk en digitaal te verwerken en te delen.

Jouw overzichtelijke online ZZP urenstaat

Wil jij een handig programma waarin je simpelweg je gewerkte uren kunt bijhouden? Urenstaat is de meest eenvoudige urenstaat app voor ZZP’ers. Update altijd en overal je urenregistratie en maak digitaal werkbonnen aan. Geen ingewikkelde Excel-sheets, maar gewoon één programma waar al je uren in te vinden zijn. Ben je benieuwd naar hoe Urenstaat precies werkt? Probeer het dan nu zeven dagen gratis uit. Ben je tevreden? Abonneer je dan op één van onze pakketten, voor slechts 19 euro per maand voor ZZP’ers. Heb je nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies