Urenregistratie onderwijs

Een goede urenverantwoording of urenregistratie wordt ook in het onderwijs steeds belangrijker. Leerlingen moeten een bepaald aantal lesuren krijgen, subsidie moet goed besteed worden en leraren moeten hun tijd goed invullen. Maar uren verwerken in ingewikkelde Excel sheets kan voor sommige onderwijzers best een opgave zijn. Ook is het niet handig als iedereen in een ander programma zit te werken. Daarom heeft Urenstaat een eenvoudig programma ontwikkeld voor een digitale urenregistratie voor het onderwijs, mét een handige app. Urenstaat is door iedereen gemakkelijk te gebruiken om snel en eenvoudig uren in te vullen.

Makkelijke urenregistratie in de app voor het onderwijs

Onderwijzers hebben het al druk genoeg: lesgeven, papierwerk, vergaderen… Urenverantwoording komt daar dan ook nog eens bij. Daarom moet het invullen van uren gewoon eenvoudig zijn. Dat kan met de urenregistratie app voor het onderwijs van Urenstaat. Met onze app kun je altijd en overal snel je uren registreren. Even tussen de lessen door kun je gemakkelijk via je telefoon of tablet je gewerkte uren invullen. Urenstaat is overzichtelijk, eenvoudig en gemakkelijk in gebruik voor iedereen. Zo kunnen alle onderwijzers heel makkelijk zelf hun uren invoeren, allemaal in dezelfde omgeving.

Geen losse Excel sheets meer

Als alle medewerkers hun uren invoeren in hetzelfde online programma, zijn de uren ook een stuk makkelijker te verwerken voor de administratie. Geen losse Excel- of Word-bestandjes van elke medewerker, maar alle uren staan direct in één overzicht, terug te vinden in Urenstaat. Je kunt alle uren in één keer vanuit het programma exporteren naar een Excel- of PDF-bestand. Of kies ervoor om alle uren van één persoon of project te exporteren. Je hoeft niet alles over te tikken, maar Urenstaat exporteert het naar het juiste formaat. Zo wordt het verwerken van de digitale urenregistratie voor het onderwijs ook een stuk gemakkelijker. En dat geeft lucht!

Eenvoudige urenregistratie app onderwijs

Bespaar tijd en moeite met het handige urenregistratieprogramma van Urenstaat. Het programma is makkelijk te gebruiken en geeft meer inzicht in de gewerkte uren van jouw medewerkers. Uren kunnen gemakkelijk ingevuld worden en eenvoudig in de gehele administratie worden verwerkt. Zo wordt het verantwoorden van uren in het onderwijs sneller, makkelijker en overzichtelijker. Benieuwd hoe Urenstaat precies werkt? Probeer het nu zeven dagen gratis. Daarna kun je kiezen voor één van onze abonnementen, vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over Urenstaat, of neem gerust eens contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies