Urenregistratie app

Ben jij op zoek naar een eenvoudige urenregistratie app die makkelijk in gebruik is? Urenstaat is een handige online omgeving en app voor urenregistratie voor ieder bedrijf. Of je nou ZZP’er of MKB’er bent, of een groot bedrijf met veel werknemers hebt, Urenstaat is voor iedereen heel makkelijk te gebruiken. Voer snel uren in, krijg meer inzicht in de gewerkte uren en exporteer alles in één keer voor de administratie. Je hebt vervolgens altijd je uren registratie in de app bij de hand, waar je ook bent. Zo wordt het bijhouden van werkuren ineens een stuk makkelijker!

Simpelweg uren bijhouden met Urenstaat

Ben je klaar met ingewikkelde Excel-sheets, en verschillende bestanden met uren binnenkrijgen van iedere werknemers? Kies dan voor Urenstaat als urenregistratie app voor jouw bedrijf. Ons programma is compleet ingericht voor het gemakkelijk invoeren van werkuren, zonder poespas of functies die je helemaal niet nodig hebt. Gewoon een eenvoudig programma en handige app voor je urenregistratie. Je kunt Urenstaat dus gebruiken op zowel je computer, als op je tablet of smartphone. Zo kunnen jij en je werknemers onderweg of op locatie bij een klus altijd heel gemakkelijk uren doorgeven. Ook kun je er gemakkelijk een opmerking bij plaatsen. Zo heb je altijd je urenregistratie in je broekzak, en houd iedereen het overzicht.

Weg met papieren werkbonnen

Maak jij nog gebruik van papieren werkbonnen voor je klussen? Met Urenstaat is dat niet meer nodig. In onze online omgeving kun je heel gemakkelijk van de ingevoerde uren een digitale werkbon maken. Maak snel een werkbon aan op basis van de gewerkte uren op één project, vanaf locatie via de app, of op kantoor. Laat deze vervolgens in de uren registratie app digitaal ondertekenen, en beide partijen krijgen meteen een kopie toegestuurd via een e-mail. Zo heb je altijd een overzicht van je werkbonnen bij je in de app, en is ook een aanpassing snel gemaakt. Met Urenstaat kun jij afscheid nemen van papieren werkbonnen!

Eenvoudige app voor urenregistratie

Krijg altijd en overal inzicht in je werkuren met de eenvoudige uren registratie app van Urenstaat. Voer een overzichtelijke urenregistratie voor jou bedrijf, en laat je werknemers zelf hun uren invoeren via de app of online omgeving. Ben je benieuwd geworden naar hoe Urenstaat precies werkt? Lees hier meer over de functies van de app, of probeer Urenstaat nu alvast zeven dagen gratis uit. Daarna kun je kiezen voor één van onze pakketten voor ZZP’ers, MKB’ers, of grote bedrijven. Je hebt Urenstaat al vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies