Urenregistratie iPhone

Wil jij je urenregistratie kunnen bijhouden via je iPhone? Krijg altijd en overal inzicht in de gewerkte uren van jouw bedrijf met de handige app van Urenstaat. Je hebt niet allerlei verschillende programma’s, bestanden of ingewikkelde Excel-sheets nodig, maar gewoon één app waarmee je uren kunt registreren op je iPhone. Vul de uren in waar je ook bent, onderteken digitale werkbonnen en verzend de uren gemakkelijk naar je boekhouder of je klanten. Zo is Urenstaat een ideale aanvulling op jouw bedrijfsadministratie, en heb je altijd inzicht, gewoon op je iPhone, in de urenregistratie van je bedrijf.

Gebruik eenvoudig je iPhone voor urenregistratie

Als je kiest voor Urenstaat, heb je altijd en overal je urenregistratie bij de hand. Je kunt gebruikmaken van ons programma op je pc of laptop, maar ook gewoon op je smartphone of tablet. Ben je op locatie bij een klant? Of werk je vanuit huis, en wil je snel wat uren invoeren? Dat kan heel eenvoudig met de app van Urenstaat. Onze app is een recht toe recht aan urenregistratie programma. Er zitten niet allerlei functies in die je toch nooit gebruikt, maar de app is simpelweg bedoeld om gemakkelijk je uren bij te kunnen houden. Dat maakt Urenstaat een eenvoudige app waarmee iedereen zijn of haar uren kan registreren via een iPhone of andere smartphone.

Onderteken werkbonnen op je iPhone

Maak jij nog gebruik van papieren werkbonnen? Dat is niet meer nodig met Urenstaat. Maak eenvoudig werkbonnen aan in de app op basis van de ingevulde uren. Je kunt de werkbon vervolgens gewoon digitaal ondertekenen via de app op je smartphone. Opdrachtgever en opdrachtnemer krijgen beiden een e-mail met een kopie van de ondertekende werkbon. Zo kun je al je uren én je werkbonnen terugvinden op één plek. Wil je graag de gewerkte uren gebruiken in een ander programma? Exporteer dan gemakkelijk alle uren in één keer naar een Excel- of PDF-bestand. Die kun je dan weer verwerken in je administratie of delen met je boekhouder bijvoorbeeld.

Krijg meer grip op je urenregistratie

Als jij graag je iPhone wilt gebruiken voor je urenregistratie, dan ben je bij Urenstaat aan het juiste adres. Met onze handige app heb je altijd inzicht in je urenregistratie, gewoon op je iPhone. Je hebt meer zicht op de productiviteit van je bedrijf, omdat alle uren op één plek terug te zien zijn. Urenstaat is te gebruiken door ZZP’ers, MKB’ers én grotere bedrijven. Probeer Urenstaat nu zeven dagen gratis uit. Kies daarna voor het pakket dat past bij jouw bedrijf, vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over de functies van onze app, of neem gerust eens contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies