Urenregistratie uitzendbureau

Voor een uitzendbureau is het erg belangrijk om een overzichtelijke urenregistratie te hebben. Daarbij is het wel zo handig als iedere uitzendkracht makkelijk zijn of haar uren kan inboeken. Kies dan voor Urenstaat. Wij hebben een eenvoudig online programma ontwikkeld waarin iedereen heel makkelijk uren kan bijhouden. Het programma kan door diverse soorten bedrijven worden gebruikt, dus ook voor de urenregistratie van een uitzendbureau. Je kunt er een digitale urenregistratie voor een uitzendbureau in bijhouden en gemakkelijk gegevens overzetten naar een ander programma. Met onze handige app kunnen uitzendkrachten altijd en overal hun uren invoeren. Urenregistratie was nog nooit zo makkelijk!

Eenvoudige urenregistratie app uitzendbureau

Urenstaat heeft een handige urenregistratie app voor jouw uitzendbureau. Hiermee kunnen je uitzendkrachten altijd en overal hun uren doorgeven. Je kunt Urenstaat namelijk zowel op desktop, als op je tablet en smartphone gebruiken. Ben je op locatie aan het werk? Dan kun je gemakkelijk je digitale urenregistratie van het uitzendbureau bijwerken. Ook kunnen er opmerkingen bijgeplaatst worden, mocht dat nodig zijn. Als de gewerkte uren moeten worden opgeslagen in een administratie of ander programma, kun ze alle gegevens gemakkelijk in één keer exporteren naar Excel of als PDF-bestand. Of kies ervoor om alle uren van één project te exporteren. Met Urenstaat heb je zo altijd een handig overzicht van de gewerkte uren bij je, en kun je ze gemakkelijk delen.

Digitaliseer werkbonnen

Naast de urenregistratie van een uitzendbureau, kunnen er ook digitaal werkbonnen gemaakt worden in Urenstaat. Op basis van de ingevoerde uren kun je heel gemakkelijk een werkbon samenstellen. Die kun je vervolgens ook altijd inzien via de app of online. Zo kunnen ze ook gemakkelijk online gedeeld worden met het uitzendbureau. De werkbonnen kunnen eenvoudig digitaal ondertekend worden, en beide partijen krijgen een kopie toegestuurd per e-mail. Zo heb je altijd een handig overzicht van de verschillende werkbonnen in Urenstaat.

Digitale urenregistratie voor een uitzendbureau

Om gemakkelijk en overzichtelijk de uren bij te houden van een uitzendbureau, is Urenstaat het ideale programma. Je krijgt meer inzicht in de productiviteit van je bedrijf, doordat alle gewerkte uren in één overzicht terug te vinden zijn. Je houdt uren bij, maakt digitaal werkbonnen aan en kan de gegevens eenvoudig exporteren naar je administratie. En met onze handige app kan iedereen overal hun uren doorgeven. Ben je benieuwd geworden naar Urenstaat? Probeer het programma nu zeven dagen gratis uit. Vervolgens kun je één van onze pakketten kiezen, vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over de functies van het programma, of neem gerust contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies