Urenregistratie facilitaire dienstverlening

Zoek jij een eenvoudig programma voor de urenregistratie van facilitaire dienstverlening voor jouw bedrijf? Urenstaat is een handige online omgeving en app, waarin iedere medewerker heel gemakkelijk zijn of haar uren kan doorgeven. Ons programma is geschikt voor allerlei soorten ondernemingen, van ZZP’ers tot grote bedrijven. Ook voor een goede digitale urenregistratie voor de facilitaire dienstverlening is Urenstaat erg handig. Het is toegankelijk en makkelijk in gebruik, en je kunt de gegevens makkelijk overzetten naar de administratie. Met de app kunnen de facilitair medewerkers heel eenvoudig zelf hun uren invoeren. Uren bijhouden was nog nooit zo makkelijk!

Handige urenregistratie app voor facilitaire dienstverlening

Bij Urenstaat kun je naast de online omgeving op je computer, ook terecht in een handige app voor tablet of smartphone. Zo kunnen de medewerkers altijd en overal hun uren doorgeven in dezelfde omgeving. Ook kunnen er opmerkingen bijgeplaatst worden, mocht dat nodig zijn. Alle gewerkte uren komen zo altijd in één handig overzicht terecht. Zo krijg je meer inzicht in de productiviteit van het bedrijf en de uren die er gemaakt worden. Wil je de urenregistratie gebruiken in een aangifte of andere administratie? Dat kan heel makkelijk door de gegevens vanuit Urenstaat in één keer te exporteren naar een Excel- of PDF-bestand. Zo kun je de uren makkelijk verwerken in andere programma’s.

Alles in één programma

Met Urenstaat creëer je een overzichtelijke digitale urenregistratie voor de facilitaire dienstverlening in één enkel programma. Al je medewerkers kunnen zelf hun uren doorgeven via Urenstaat. Geen lijstjes met uren in verschillende soorten bestanden van verschillende mensen, maar gewoon alles netjes ingevuld in dezelfde omgeving. Zo houd je het overzicht en staan alle gewerkte uren van alle medewerkers op één plek. Dat scheelt weer in het verwerken van de gegevens voor de bedrijfsadministratie of het doorgeven aan de boekhouder.

Eenvoudige urenregistratie app voor facilitaire dienstverlening

Om gemakkelijk en doelgericht een goede urenregistratie voor de facilitaire dienstverlening te kunnen regelen, is Urenstaat het ideale programma. Geen ingewikkelde Excel-sheets meer, of verschillende bestandjes van iedere medewerker, maar gewoon alles makkelijk invoeren op één plek. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht in de gewerkte uren van alle werknemers. Ben je benieuwd geworden hoe Urenstaat precies werkt? Probeer het programma dan nu zeven dagen gratis uit. Tevreden? Dan kun je een abonnement afsluiten vanaf 19 euro per maand. Lees hier meer over ons of neem gerust eens contact met ons op!

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies