Tijdregistratie personeel

Ben jij op zoek naar een makkelijke manier om tijd te registreren voor je personeel? Met de eenvoudige online omgeving en handige app kan iedereen heel makkelijk én snel de urenregistratie bijhouden. Urenstaat is enorm gemakkelijk in gebruik voor iedere werknemer, zodat je personeel hun tijdregistratie zelf goed bij kan houden. Ondertussen kun jij het overzicht houden, doordat alle uren doorgegeven worden op één plek. Geen ingewikkelde Excel-sheets meer of allerlei verschillende bestanden van al je werknemers, maar gewoon één makkelijk programma voor de tijdregistratie van je personeel.

Makkelijke tijdregistratie van je personeel

Urenstaat is voor iedereen eenvoudig in gebruik. Het is een recht toe recht aan programma zonder ingewikkelde functies waar je helemaal niets aan hebt. Urenstaat is simpelweg bedoeld om werkuren in door te geven en je personeel een goede tijdregistratie bij te laten houden. Voer je uren in via je pc of laptop, of doe het gewoon via je smartphone of tablet. Met de handige app van Urenstaat kun je altijd en overal de tijdregistratie aanpassen en inzien. Dus ook als je op locatie bent bij een klus, of thuis aan het werk bent. Vervolgens zijn alle uren direct doorgevoerd in Urenstaat. Wil je de uren toch graag in een bestandje hebben, om af te drukken, of om door te sturen, dan kan dat. Je kunt heel eenvoudig alle uren in één keer exporteren naar Excel of een PDF-bestand.

Weg met papieren werkbonnen

Naast de tijd digitaal registreren van je personeel, kun je met Urenstaat ook afscheid nemen van papieren werkbonnen. Je maakt in de online omgeving of in de app heel gemakkelijk en snel werkbonnen aan, op basis van de ingevulde tijd. Vervolgens kun je die ook nog eens digitaal ondertekenen, gewoon op je telefoon. Opdrachtgever en opdrachtnemer krijgen beiden automatisch een kopie van de werkbon toegestuurd, zodat alles goed afgerond is. Alle werkbonnen vind je vervolgens altijd terug op één plek, in Urenstaat. Zo heb je altijd al je werkbonnen bij de hand en houd jij het overzicht.

Probeer Urenstaat nu

Start nu met het opzetten van een overzichtelijke en eenvoudige tijdregistratie voor je personeel. Met de app van Urenstaat kan je personeel altijd en overal hun uren doorgeven en heb je altijd zicht op de productiviteit van je bedrijf. Urenstaat kan gebruikt worden door zowel MKB’ers als grote bedrijven met personeel. Wil je het programma eens uitproberen? Dat kan. Je kunt Urenstaat zeven dagen lang uitproberen. Als je tevreden bent, kun je een pakket kiezen dat past bij jouw bedrijf, vanaf 19 euro per maand. Ga nu aan de slag met Urenstaat en ontdek hoe eenvoudig de tijdregistratie van jouw bedrijf kan zijn.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies