Eenvoudige urenregistratie software

Ben jij ondernemer en zoek je handige uren registratie software om meer inzicht te krijgen in de gewerkte uren van je bedrijf? Urenstaat heeft eenvoudige software ontwikkeld voor urenregistratie die voor jou en je werknemers super makkelijk in gebruik is. Of je nou ZZP’er of MKB’er bent, of een grote onderneming hebt, Urenstaat is urenregistratie software die door iedereen makkelijk te gebruiken is. Boek uren in, maak digitale werkbonnen aan en deel de gegevens gemakkelijk met je boekhouder of klanten. En dat kun je altijd en overal doen, via onze handige app voor je telefoon of tablet. Krijg zo meer inzicht in de productiviteit van je onderneming met de overzichtelijke software voor urenregistratie van Urenstaat.

Altijd inzicht in je urenregistratie

Uren registreren is met de software van Urenstaat zo makkelijk als maar kan. Het programma is duidelijk en overzichtelijk, zonder poespas of functies die je niet nodig hebt. Daarbij kun je Urenstaat altijd en overal gebruiken. Onze uren registratie software kan gebruikt worden op je pc of laptop, maar ook op je smartphone of tablet via de handige app. Ben je op locatie bij een klus en wil je even snel de gewerkte uren noteren? Dat kan dan gewoon via je telefoon of tablet. Vervolgens komen de uren direct in je overzicht te staan. Heb je een overzicht nodig van je gewerkte uren voor een factuur of aangifte? Dan zijn de gegevens uit Urenstaat snel geëxporteerd naar een PDF- of Excel-bestand. Zo heb je met Urenstaat altijd en overal inzicht in je uren en kun je ze gemakkelijk overzetten naar een ander programma.

Digitale werkbonnen

Kies voor Urenstaat als jouw software voor urenregistratie en neem afscheid van papieren werkbonnen. Via onze online omgeving en app kun je namelijk heel gemakkelijk digitale werkbonnen aanmaken op basis van de ingevoerde uren. Die kun je dan ook meteen digitaal ondertekenen via de app. Opdrachtgever en opdrachtnemer krijgen vervolgens een mailtje met een kopie van de werkbon. Zo heb je werkbonnen van jouw bedrijf altijd bij de hand in één overzicht, op je computer én op je telefoon. Moet je de uren van een bepaald project alsnog delen met de klant? Dat kan, door heel gemakkelijk alle uren in één keer te exporteren naar PDF of Excel.

Urenregistratie software voor iedereen

Maak de productiviteit van jouw bedrijf inzichtelijk met Urenstaat. Met onze uren registratie software heb je altijd inzicht en toegang tot de gewerkte uren van jou en je werknemers via je telefoon, tablet of pc. Probeer Urenstaat nu zeven dagen gratis uit, om erachter te komen hoe gemakkelijk het is. Kies daarna voor één van onze pakketten: ons ZZP-pakket, MKB-pakket of het Corporate-pakket. Je hebt al een abonnement op Urenstaat vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over Urenstaat of neem contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies