Urenregistratie app personeel

Ben jij een ondernemer die een handige urenregistratie app zoekt voor je personeel? Urenstaat is een eenvoudig programma waarin jij en je werknemers heel gemakkelijk uren kunnen bijhouden. Geen ingewikkelde Excel-sheets of allerlei functies die je nooit gebruikt, maar gewoon één online omgeving en een uren registratie app waarin je personeel makkelijk uren kan doorgeven. Je kunt uren inboeken, digitale werkbonnen aanmaken en de gewerkte uren gemakkelijk in je administratie verwerken. Daarbij vind je alle ingevoerde uren snel terug in één overzicht. Houd gemakkelijk uren bij en krijg meer inzicht in de productiviteit van je onderneming met Urenstaat.

Makkelijke app voor urenregistratie van je personeel

Urenstaat heeft een handige uren registratie app die voor je personeel heel gemakkelijk in gebruik is. Zo kun je altijd en overal, via je tablet of smartphone uren doorgeven. Ben je bijvoorbeeld op locatie bij een klus? Of thuis aan het werk? Ook dan kun je via de app je uren doorgeven en inzien. De ingeboekte uren komen direct in het overzicht te staan, zodat je altijd een actueel beeld hebt van de gewerkte uren. Ook kun je er een opmerking bijplaatsen, als er iets verduidelijkt moet worden. Moet je de ingevoerde uren verwerken in je algehele administratie, of wil je ze delen met een klant? Dat kan heel gemakkelijk, door alle uren tegelijkertijd te exporteren naar een Excel- of PDF-bestand vanuit de app. Zo kun je de gegevens uit je appurenregistratie van je personeel gemakkelijk overzetten naar een ander programma.

Digitaliseer werkbonnen

Als je een app hebt voor de urenregistratie van je personeel, is het net zo makkelijk als de werkbonnen daar ook in staan. Daarom kun je in Urenstaat werkbonnen digitaal aanmaken, op basis van de ingevoerde uren. Daar kun je dan ook nog eens heel snel digitaal een krabbeltje onderzetten. Als de werkbon is getekend, krijgen beide partijen een kopie ervan in hun mailboxen. De werkbonnen zijn altijd gewoon terug te vinden in de app, dus je hebt ze altijd bij de hand en kunt te makkelijk terughalen. Zo staat alles op één plek, en kun jij het overzicht houden.

Kies Urenstaat als urenregistratie app voor jouw personeel

Gebruik de app en de online omgeving van Urenstaat om de gewerkte uren van jouw personeel goed bij te houden. Urenstaat kun je op zowel je computer, als op je smartphone en tablet gebruiken. Zo kun je altijd gemakkelijk de urenregistratie van je bedrijf inzien. Ben je benieuwd geworden naar hoe Urenstaat precies werkt? Lees hier meer over het programma, of probeer het nu alvast zevend dagen gratis uit. Ben je tevreden? Dan kun je uit één van onze pakketten kiezen, vanaf 19 euro per maand. Uren bijhouden was nog nooit zó makkelijk met Urenstaat!

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies