Urenregistratie bouw

Ben jij een ondernemer in de bouw en zoek je een handige manier om je urenregistratie voor de bouw bij te houden? Met Urenstaat kun je gemakkelijk een digitale urenregistratie voor jouw werkzaamheden in de bouw opzetten. Urenstaat kan zowel door ZZP’ers, MKB’ers en grotere bedrijven worden gebruikt. Als jij een eenvoudig programma zoekt om de urenregistratie vanaf de bouwplaats in te vullen, dan ben je bij Urenstaat aan het juiste adres. Vul gewoon je uren in en laat ook je werknemers hun uren doorgeven via ons programma. Je kunt digitaal werkbonnen aftekenen en alle gegevens gemakkelijk doorsturen naar je administratie. Via onze urenregistratie app voor de bouw heb je altijd al je uren bij de hand. Uren bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk!

Altijd je urenregistratie bij je op de bouwplaats

Met de handige app van Urenstaat heb jij altijd en overal je urenregistratie bij de hand. Dus ook op de bouwplaats. Naast dat je gewoon je urenregistratie voor de bouw online kunt bijhouden, kun je dit ook doen via je tablet of telefoon met de app. Ben je dus op locatie aan het werk en wil je even snel je uren bijwerken? Dat kan! Ook je werkkrachten kunnen gemakkelijk hun eigen uren doorgeven via Urenstaat, en er een opmerking bij plaatsen als dat nodig is. Daarna kun je in één keer alle gewerkte uren exporteren naar Excel of naar een PDF-bestand, om gemakkelijk in de rest van de administratie te verwerken. Met de Urenstaat urenregistratie app voor de bouw kunnen jij en je werknemers heel gemakkelijk én overzichtelijk werkuren bijhouden, waar je ook aan het werk bent.

Maak jouw urenregistratie helemaal digitaal

Naast dat je gemakkelijk je gewerkte uren kan invullen op Urenstaat, kun je er ook werkbonnen in maken. Weg met die papieren werkbonnen, maar maak ze gemakkelijk in de app op basis van de gewerkte uren. Met de app kun je altijd en overal je werkbonnen inzien, en ze gemakkelijk delen met partners en klanten. Je kunt zelf de werkbon digitaal ondertekenen. Vervolgens krijgen jij en je opdrachtgever beiden automatisch een kopie toegestuurd via e-mail. Je hebt jouw werkbonnen altijd bij de hand in een overzichtelijk overzicht. Zo heb je met Urenstaat een volledige digitale urenregistratie voor jouw bedrijf in de bouw.

Een overzichtelijke urenregistratie voor de bouw

Wil jij een programma waarmee je simpelweg je gewerkte uren goed kunt bijhouden? Kies dan voor Urenstaat. Geen ingewikkelde Excel sheets of verschillende tabellen, maar gewoon een eenvoudige manier om uren in te boeken. Zo heb jij altijd een duidelijk overzicht van je gewerkte uren. Met de handige app heb je zelfs je urenregistratie bij je op de bouwplaats. Ben je benieuwd geworden naar Urenstaat? Probeer het nu zeven dagen gratis uit. Als je tevreden bent, kun je één van onze abonnementen kiezen vanaf slechts 19 euro per maand. Lees hier meer over Urenstaat of neem gerust contact op als je vragen hebt!

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies