Urenregistratie zorg

In de zorg is het extra belangrijk dat je tijd goed wordt besteed en ingedeeld. Elke minuut telt, en een goede urenregistratie bijhouden kan daar dan nog wel eens bij inschieten. Daarom is een makkelijk te gebruiken digitale urenregistratie voor de zorg essentieel. Kies voor Urenstaat, en bespaar tijd én moeite op het bijhouden van de urenregistratie in de zorg. Met Urenstaat kunnen alle medewerkers hun uren invullen via één online platform. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van de gewerkte uren en kun je ze gemakkelijk verwerken in de algehele administratie. Ook kan iedere medewerker overal hun uren doorgeven, via de handige urenregistratie app voor de zorg van Urenstaat. Uren bijhouden was nog nooit zo makkelijk!

Eenvoudige urenregistratie app voor in de zorg

Zorgmedewerkers hebben het al druk genoeg. Dan moet de urenregistratie voor de zorg een snel te klaren klusje zijn. Urenstaat is een eenvoudig programma waarin je simpelweg je uren kunt bijhouden. Geen ingewikkelde Excel sheets of een overdaad aan functies waar je niets aan hebt, maar gewoon een recht toe recht aan digitale urenregistratie voor de zorg. Met de app kunnen medewerkers altijd en overal hun gewerkte uren doorgeven. Daarnaast is de online omgeving makkelijk in gebruik en toegankelijk voor iedereen. Zo kan het gemakkelijk even tussendoor gedaan worden, en hoeft het registreren van uren niet veel tijd te kosten.

Alles in één overzicht

Met het programma van Urenstaat kun je ervoor zorgen dat de gewerkte uren van alle medewerkers in één overzicht terecht komen. Geen losse Excel sheets of andere bestandjes meer van iedere werknemer, maar ze kunnen allemaal werken in hetzelfde eenvoudige programma. Dat scheelt ook bij het verwerken van de gegevens. Je kunt met Urenstaat namelijk gemakkelijk alle uren in één keer exporteren naar Excel of PDF-formaat, om te verwerken in de algehele administratie. Het is niet meer nodig om alles handmatig over te typen of in te vullen, maar het wordt automatisch voor je gedaan. Zo kan de digitale urenregistratie in de zorg heel makkelijk verwerkt worden in de rest van de boekhouding.

Kies Urenstaat als urenregistratie app voor de zorg

Zet eenvoudig een gedegen urenregistratie op poten met Urenstaat. Gebruik het op je computer, of met onze handige app. Urenstaat is gemakkelijk in gebruik en goed te integreren in je bestaande administratie. Ben je benieuwd hoe ons programma precies werkt? Je kunt Urenstaat nu zeven dagen gratis uitproberen. Vervolgens kun je kiezen voor één van onze pakketten, vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over de functies van Urenstaat, of neem gerust contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies