Tijdregistratie zorg

In de zorg telt iedere minuut. Daarom is het extra belangrijk om een gedegen tijdregistratie in de zorg bij te kunnen houden. Maar in alle drukte kan het nog wel eens vervelend zijn om hier tijd voor vrij te maken. Kies er daarom voor om een handig programma te gebruiken voor een digitale tijdregistratie voor in de zorg. Urenstaat heeft een makkelijk te gebruiken programma ontwikkeld om uren in te boeken en bij te houden. De online omgeving is laagdrempelig en eenvoudig, waardoor alle medewerkers heel makkelijk zelf hun uren in kunnen vullen. Deze komen vervolgens terecht in één handig overzicht. Zo krijg je meer zicht op de gewerkte uren en zijn deze gemakkelijk te verwerken. Uren bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk!

Handige tijdregistratie app voor de zorg

Met Urenstaat kun je tijd én moeite besparen op het bijhouden van werkuren. Ons programma is eenvoudig en to-the-point. Medewerkers kunnen er simpelweg hun uren in registreren, in een makkelijk te gebruiken online omgeving. Geen ingewikkelde Excel-templates of allerlei functies die je niet gebruikt: Urenstaat is gewoon een programma voor tijdregistratie in bijvoorbeeld de zorg. Met onze handige app kunnen medewerkers altijd en overal hun uren doorgeven. Zo kan het gemakkelijk even tussendoor gedaan worden, en hoeft het niet veel tijd te kosten. Verder heb je met de app altijd snel inzicht in de gewerkte uren, en kan het overzicht bewaard worden.

Overzichtelijke digitale tijdregistratie voor de zorg

Met Urenstaat kunnen de gewerkte uren van alle medewerkers in hetzelfde programma ingevoerd worden. Vervolgens zijn ze terug te zien in één handig overzicht. Met een eenvoudig programma zoals Urenstaat kunnen alle medewerkers zelf in één programma werken, zodat de uren altijd duidelijk en op de juiste manier worden doorgegeven. Ook zijn de gewerkte uren makkelijk te verwerken in de rest van de administratie. Je kunt simpelweg alle uren in één keer exporteren naar een Excel- of PDF-bestand. Of kies ervoor om de uren van één specifiek persoon of project te exporteren. Zo sluit de tijdregistratie helemaal aan bij de rest van de administratie.

Kies Urenstaat als tijdregistratie app voor de zorg

De eenvoudige online omgeving van Urenstaat, samen met de handige tijdregistratie app voor de zorg, zijn ideaal om een overzichtelijke urenregistratie op poten te zetten. Urenstaat is makkelijk te gebruiken voor iedereen, en eenvoudig ingericht. Zo zijn die uren snel en gemakkelijk ingevoerd! Benieuwd naar hoe Urenstaat precies werkt? Probeer het programma nu zeven dagen gratis uit. Daarna kun je kiezen uit één van onze pakketten, vanaf 19 euro per maand. Lees hier meer over de functies van Urenstaat. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies