Urenstaat bijhouden app

Ben jij op zoek naar een eenvoudig programma voor de urenstaat bijhouden van je bedrijf? Urenstaat is een handige online omgeving en app waarmee je uren kunt bijhouden voor de urenstaat van ieder bedrijf. Voor de ZZP’er, MKB’er of een groot bedrijf, kun je met Urenstaat makkelijk uren bijhouden in de app. Ons programma is simpel en door iedereen te gebruiken. Vul je gewerkte uren in, maak werkbonnen aan en exporteer alles in één keer voor je administratie of boekhouder. Je krijgt meer inzicht in de gewerkte uren van je bedrijf en hebt altijd toegang tot je urenregistratie, waar je ook bent. Zo wordt uren bijhouden voor de urenstaat ineens een stuk eenvoudiger!

Uren bijhouden in een handige app

Ben je klaar met ingewikkelde Excel-sheets, of telkens verschillende bestanden krijgen van al je werknemers? Kies dan voor Urenstaat, waarin je de gehele urenstaat kan bijhouden voor jouw bedrijf. Urenstaat is enorm eenvoudig, omdat het simpelweg is ingericht om werkuren in bij te houden, zonder allerlei functies die je toch niet gebruikt. Het is gewoon een makkelijke manier om uren bij te houden, en dat kun je altijd en overal doen met de handige app. Zo kun je zowel op je computer, als op je tablet of smartphone gebruiken. Ben je op locatie bij een klus? Of werk je thuis? Ook dan kun je makkelijk en snel je uren doorgeven. Zo heb je altijd je urenstaat in je broekzak, en houd je het overzicht.

Maak makkelijk werkbonnen aan

Als al je uren al op één plek ingevuld staan, hoe makkelijk is het dan om ook meteen een werkbon daarvan te maken? Met Urenstaat kun je afscheid nemen van papieren werkbonnen en makkelijk en snel digitale werkbonnen aanmaken. In onze online omgeving of app kun je op basis van de ingevoerde uren een werkbon maken. Je kunt hem zelfs digitaal ondertekenen, op je telefoon of tablet. Beide partijen krijgen daarna meteen een kopie toegestuurd via een e-mail. Zo zijn je werkbonnen altijd makkelijk terug te vinden en is een aanpassing snel gemaakt. Met Urenstaat kun jij afscheid nemen van papieren werkbonnen!

Probeer Urenstaat nu

Heb altijd en overal inzicht in de urenstaat van je bedrijf met de eenvoudige app van Urenstaat. Voer een overzichtelijke urenregistratie voor jouw bedrijf, en laat je werknemers zelf hun uren bijhouden in de app. Ben je benieuwd geworden naar hoe Urenstaat precies werkt? Lees er hier meer over, of probeer Urenstaat nu alvast zeven dagen gratis uit. Daarna kun je kiezen voor één van onze abonnementen voor ZZP’ers, MKB’ers, of grote bedrijven. Je hebt Urenstaat al vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies