Gemakkelijke urenregistratie horeca

Ben jij op zoek naar een manier om eenvoudig een digitale urenregistratie voor horeca op te zetten? Met Urenstaat krijg je een simpele online omgeving om uren in te boeken, samen met een handige urenregistratie app voor horecabedrijven. Urenstaat kan gebruikt worden door ZZP’ers, MKB’ers en grotere horecabedrijven. Je kunt op een overzichtelijke manier je eigen uren bijhouden, of die van je werknemers. Daarbij kun je digitale werkbonnen maken en alle uren gemakkelijk overzetten naar je administratie. Je vindt alle uren terug in één programma en krijgt zo meer inzicht in de productiviteit van jouw bedrijf. Urenstaat maakt urenregistratie makkelijk voor iedere ondernemer.

Altijd en overal uren registreren

Met Urenstaat heb je altijd je urenoverzicht in je broekzak. Je kunt ons programma namelijk gebruiken zowel op desktop, als op je telefoon of tablet. Met onze app kun je overal gemakkelijk je gewerkte uren registreren. Handig als je bijvoorbeeld ZZP’er in de horeca bent en op verschillende locaties werkt. Of als je wil dat je werknemers altijd zelf hun uren in kunnen boeken. Zo heb je een overzicht van je urenregistratie voor de horeca altijd bij je. Je kunt de gegevens uit het programma ook eenvoudig omzetten naar een Excel- of PFD-bestand. Zo kun je ze snel delen met je boekhouder of verwerken in je administratie. Met Urenstaat houd je het overzicht!

Digitaliseer je werkbonnen

Naast een digitale urenregistratie voor de horeca, is Urenstaat ook erg geschikt om werkbonnen digitaal in aan te maken. Op basis van gewerkte uren kun je heel gemakkelijk een werkbon samenstellen. Deze staat dan ook gewoon in het programma en in de app, waardoor de werkbon snel gedeeld kan worden met partners of werknemers. Je kunt ze zelf digitaal ondertekenen, waarna beide partijen direct een kopie toegestuurd krijgen via een mailtje. Zo heb je de uren én de werkbonnen allemaal in één overzicht.

Handige urenregistratie app horeca

Urenstaat is een simpel en overzichtelijk programma om een gedegen urenregistratie bij te kunnen houden voor de horeca. Ook de app is gemakkelijk in gebruik en handig om altijd het overzicht te kunnen houden. Je kunt eenvoudig uren invullen, digitaal werkbonnen aanmaken en in één keer alle gegevens exporteren naar een bestand of ander programma. Ben je benieuwd naar hoe Urenstaat precies werkt? Probeer het dan nu alvast zeven dagen gratis. Daarna kun je kiezen voor één van onze pakketten: voor ZZP’ers, MKB’ers of het Corporate-pakket. Je hebt al een abonnement op Urenstaat vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over de functies van Urenstaat, of neem gerust contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies