Werkuren bijhouden app

Ben jij klaar met ingewikkelde Excel-sheets en onoverzichtelijke urenregistraties? Kies dan voor Urenstaat. Met Urenstaat kun je je werkuren bijhouden in een handige app en online omgeving. Of je nu ZZP’er bent, een kleine onderneming of een groter bedrijf hebt: met de Urenstaat app wordt werkuren bijhouden een stuk makkelijker. Vul gemakkelijk uren in van jezelf én eventuele werknemers, maak digitaal werkbonnen aan en exporteer alles in één keer naar een PDF- of Excel-bestand. Je vindt alle gegevens gemakkelijk terug in één programma, waardoor jij het overzicht kunt houden. Zo wordt de productiviteit van jouw bedrijf weer inzichtelijk!

Houd altijd en overal je uren bij

Het bijhouden van werkuren kan overal met de app van Urenstaat. Je kunt ons programma gebruiken op zowel je pc of laptop, als op je telefoon of tablet. Zo kun je in de app je werkurenbijhouden waar je ook bent. Op locatie bij een klant bijvoorbeeld, of als je onderweg bent. Je kunt er ook eenvoudig een opmerking bijplaatsen en een aanpassing is snel gemaakt. Omdat de Urenstaat app zo simpel in elkaar zit, is deze door iedereen te gebruiken. Laat dus bijvoorbeeld je werknemers zelf hun werkuren bijhouden in de app, en het verschijnt vanzelf in het overzicht. Wil je de gewerkte uren delen met je boekhouder of afdrukken? Dat kan! Je kunt de uren gemakkelijk in één keer exporteren naar een PDF- of Excel-bestand. Of exporteer alleen de uren van een bepaald project. Zo zijn de gegevens uit de app gemakkelijk te delen.

Weg met papieren werkbonnen

Als jij nog steeds gebruikmaakt van papieren werkbonnen, probeer Urenstaat dan eens! Werkbonnen maken kan namelijk veel eenvoudiger. Naast het bijhouden van werkuren in de app, kun je ook digitale werkbonnen aanmaken op basis van de gewerkte uren. Daarbij heb je altijd inzicht in je gemaakte werkbonnen via de app, gewoon op je smartphone of tablet. Je kunt zelf heel makkelijk een digitale handtekening zetten onder de werkbon. Als dat is gedaan, krijgen beide partijen direct een mailtje met een kopie van de ondertekende werkbon. Zo ben je nooit meer een werkbon kwijt en zijn alle gegevens gemakkelijk terug te vinden!

Meer inzicht in je werkuren

Wil jij graag meer inzicht in de gewerkte uren van jouw bedrijf? Dat kan met Urenstaat. Met Urenstaat wordt het bijhouden van werkuren in een app enorm eenvoudig. Vul de uren altijd en overal in via je telefoon of tablet, maak werkbonnen aan en je kunt altijd de resultaten van je onderneming inzien. Probeer Urenstaat nu zeven dagen gratis, en ontdek hoe handig het is! Als je tevreden bent, kun je kiezen uit één van onze pakketten voor ZZP’ers of MKB’ers. Of kies voor ons corporate abonnement. Je hebt al een abonnement op Urenstaat vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies