Gemakkelijk uren boeken

Ben jij een ZZP’er, kleine ondernemer of heb je een groter bedrijf, en zoek je een handig en eenvoudig programma voor het boeken van uren? Urenstaat is het ideale programma waarmee je eenvoudig kunt boeken de uren die gewerkt worden door jou en je werknemers. Wat voor bedrijf je ook hebt, Urenstaat helpt je om het overzicht te houden in je urenregistratie. Met Urenstaat kun je gemakkelijk uren boeken, digitaal werkbonnen aftekenen en alle gegevens in één keer exporteren voor de administratie. En dat kun je allemaal altijd en overal doen, via onze handige app op je telefoon of tablet. Krijg meer inzicht in je onderneming en verhoog de productiviteit door een overzichtelijke urenregistratie van Urenstaat.

Altijd en overal uren boeken

Het boeken van uren was nog nooit zo makkelijk met Urenstaat. Je kunt het programma zowel op desktop, als op je tablet of smartphone gebruiken. Ben je op locatie bij een klus en wil je alvast de gewerkte uren invullen? Dat kan! Je kunt gewoon direct de uren inboeken bij Urenstaat, zodat ze meteen in je overzicht komen te staan. Ook kan er eenvoudig een opmerking bij geplaatst worden, mocht dat nodig zijn. Als je de gewerkte uren van één project, of van je gehele bedrijf nodig hebt voor een factuur, overzicht of een aangifte, kun je deze gemakkelijk in één keer exporteren. Dat kan naar Excel of naar een PDF-bestand. Zo heb je met Urenstaat altijd en overal inzicht in je uren, en kun je ze gemakkelijk overzetten naar een ander programma.

Digitale werkbonnen

Met Urenstaat kun je afscheid nemen van papieren werkbonnen. Je kunt ze namelijk gewoon digitaal aanmaken via Urenstaat. Op basis van de gewerkte uren maak je een digitale werkbon, waar je ook nog gemakkelijk digitaal een krabbeltje onder kunt zetten. Na het aftekenen krijgen opdrachtgever en opdrachtnemer beiden automatisch een kopie van de werkbon in de mailbox. Met Urenstaat heb je de werkbonnen van jouw bedrijf altijd bij de hand in één overzicht, en kun je ze gemakkelijk delen met opdrachtgevers. Weg met papieren werkbonnen!

Boeken uren in één overzichtelijk programma

Maak de productiviteit van jouw bedrijf inzichtelijk met Urenstaat. In ons online programma heb je altijd inzicht en toegang tot de gewerkte uren van jou en je werknemers via je telefoon of tablet. Boek gemakkelijk uren in, maak digitale werkbonnen aan en exporteer de uren eenvoudig naar je administratie. Je kunt Urenstaat nu zeven dagen gratis uitproberen, om erachter te komen hoe gemakkelijk het is. Kies daarna voor één van onze pakketten: ons ZZP-pakket, MKB-pakket of het Corporate-pakket. Je hebt al een abonnement op Urenstaat vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over Urenstaat of neem contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies