Urenregistratie productie

Zoek jij een handig programma om de urenregistratie van de productie van jouw bedrijf goed bij te houden? Dat kan met Urenstaat. Wij hebben een eenvoudig en to-the-point programma ontwikkeld om gemakkelijk uren in te registreren. Met onze laagdrempelige online omgeving en urenregistratie app, kun je de productie van je bedrijf overzichtelijker maken. Je krijgt meer inzicht in hoeveel er wordt geproduceerd en hoe lang hierover wordt gedaan. Daarbij heb je een overzicht van alle gewerkte uren in één digitale urenregistratie voor de productie. Urenstaat is makkelijk in gebruik en goed te verwerken in de rest van je administratie. Uren bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk!

Makkelijke digitale urenregistratie voor productie

Met de urenregistratie app voor productie van Urenstaat, kunnen medewerkers met slechts een paar handelingen heel makkelijk zelf hun uren doorgeven. De online omgeving en de app zijn toegankelijk en door iedereen te begrijpen. Je hoeft geen ingewikkelde tabellen te gebruiken en je word niet afgeleid door allerlei functies die je niet nodig hebt. Urenstaat is recht toe recht aan, een programma om simpelweg uren bij te houden. Met de app kunnen uren zelfs altijd en overal doorgevoerd worden. Je kunt Urenstaat namelijk gebruiken op zowel je computer, als je telefoon of tablet. Zo heb je je urenregistratie altijd bij de hand, zodat je de uren snel en gemakkelijk kunt doorgeven wanneer je wilt.

Alles in één overzicht

Wil je een overzicht creëren van alle gewerkte uren? Of een werkbon of factuur maken van een bepaald project? Met Urenstaat kun je heel eenvoudig op basis van de gemaakte uren een digitale werkbon aanmaken. Omdat alle uren van de alle productiemedewerkers in één overzicht terecht komen, kun je deze gemakkelijk samenvoegen voor één project. Een gemaakte werkbon kun je vervolgens ook digitaal aftekenen. Beide betrokken partijen krijgen dan een kopie van het overzicht in de mailbox. Daarnaast kun je de uren snel in één keer exporteren vanuit Urenstaat naar een Excel- of PDF-bestand. Handig om te verwerken in je algehele administratie bijvoorbeeld, of om naar de boekhouder te sturen.

Kies Urenstaat voor een overzichtelijke urenregistratie

Met een handige urenregistratie app voor productie en een laagdrempelige online omgeving, in Urenstaat dé keuze voor een overzichtelijke urenregistratie. Omdat het programma zo makkelijk is ingericht, kan iedereen er gebruik van maken en worden uren altijd netjes doorgegeven. Benieuwd geworden hoe Urenstaat precies werkt? Je kunt het programma en de app nu zeven dagen lang gratis uitproberen. Daarna kun je kiezen voor één van onze abonnementen, vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies