Urenregistratie personeel

Ben jij een ondernemer met personeel, die voor de urenregistratie een handig programma zoekt? Urenstaat heeft een eenvoudige online omgeving en handige app, waarmee iedere werknemer heel makkelijk uren kan invoeren. Je hebt geen ingewikkelde Excel-sheets meer nodig en krijgt geen verschillende bestanden van ieder personeelslid. Alle uren zijn gewoon in één overzicht terug te vinden. Boek uren in, maak digitaal werkbonnen aan en verwerk de gegeven gemakkelijk in de rest van je bedrijfsadministratie. Met Urenstaat houd jij het overzicht in de urenregistratie van jouw personeel.

Makkelijke manier van uren registreren voor personeel

Met Urenstaat kan iedereen heel gemakkelijk zelf zijn of haar uren doorgeven. Onze online omgeving en handige smartphone-app zijn eenvoudig ingericht en simpelweg bedoeld om werkuren in te registreren. Urenstaat is een recht toe recht aan programma, zonder allerlei functies waar je toch niets mee doet. Met de app kunnen jij en je personeel altijd en overal bij de urenregistratie. Ben je op locatie bij een klant? Of thuis aan het werk? Dan kun je via de app eenvoudig en snel uren invoeren. Plaats er ook gemakkelijk een opmerking bij om iets te verduidelijken. Wil je de gewerkte uren graag verwerken in je administratie, of doorsturen naar een klant? Exporteer in één keer alle geregistreerde uren voor één project, of de gehele registratie naar een Excel- of PDF-bestand. Zo kun je de urenregistratie van je personeel gemakkelijk delen en verwerken.

Weg met papieren werkbonnen

Naast het uren registreren van je personeel, kun je ook heel eenvoudig werkbonnen aanmaken in de app van Urenstaat. Zo heb je geen papieren werkbonnen meer nodig, en blijft alles handig digitaal. Je kunt de werkbonnen zelf digitaal ondertekenen, gewoon op je smartphone. Beide partijen krijgen dan direct automatisch een kopie ervan toegestuurd via e-mail. Vervolgens kun je de gemaakte werkbonnen altijd weer terugvinden in de app en de online omgeving van Urenstaat. Zo heb je alle gegevens altijd bij de hand en is een wijziging ook eenvoudig gemaakt. Zo houd jij het overzicht!

Probeer Urenstaat nu uit

Ga aan de slag met een overzichtelijke en duidelijke urenregistratie met de app en online omgeving van Urenstaat. Je kunt Urenstaat zowel op je pc of laptop, als op je smartphone of tablet gebruiken via de app. Zo heb jij altijd en overal inzicht in de gewerkte uren van jouw personeel. Ben je benieuwd geworden naar Urenstaat? Probeer het makkelijkste urenregistratie programma nu zeven dagen lang gratis uit. Ben je na zeven dagen overtuigd? Kies dan voor één van onze abonnementen, vanaf 19 euro peer maand. Start nu met Urenstaat en ontdek hoe makkelijk voor jou én je personeel urenregistratie kan zijn.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies