Tijdregistratie logistiek

Zoek jij een manier om eenvoudig een overzichtelijke digitale urenregistratie voor de logistiek op te zetten? Kies dan voor Urenstaat. Met dit online programma krijg je een simpele, recht toe recht aan online omgeving om uren in te voeren en bij te houden. Daarbij zit ook een handige urenregistratie app voor de logistiek. Of je nu ZZP’er bent, of een klein of groot bedrijf met werknemers hebt, Urenstaat is voor iedereen makkelijk te gebruiken. Krijg meer inzicht in de productiviteit van je bedrijf, doordat je altijd alle uren terug kunt zien in één duidelijk overzicht. Zo krijg jij meer grip op je urenregistratie voor je logistiek bedrijf en wordt uren bijhouden weer makkelijk!

Altijd en overal uren bijhouden

Voor een logistiek bedrijf is het handig als je altijd en overal bij je urenregistratie kan. Om even snel wat uren in te boeken, of te kijken hoe het staat met de gewerkte uren van jezelf of je werknemers. Daarom heeft Urenstaat een handige urenregistratie app voor logistiek, waardoor je de urenregistratie altijd in je broekzak hebt zitten. Je kunt daarmee Urenstaat gebruiken op zowel je pc, als op je tablet of smartphone. Heb altijd en overal inzicht in je digitale urenregistratie van logistiek, en voer uren in waar je ook bent.

Maak jouw urenregistratie overzichtelijk

Je kunt dus heel gemakkelijk je gewerkte uren bijhouden in Urenstaat. Maar wat als je hier een werkbon van wilt maken voor een opdrachtgever of klant? Dat kan! In Urenstaat kun je eenvoudig een digitale werkbon aanmaken op basis van de ingevulde uren voor een specifiek project. Je kunt de gemaakte werkbonnen altijd inzien via de app of in de online omgeving. Ook kun je de werkbon digitaal laten ondertekenen. Vervolgens krijgen beide partijen een kopie ervan in de mailbox. Wil je graag een overzicht van gemaakte uren afdrukken, of doorgeven aan je boekhouder? Exporteer dan simpelweg alle uren in één keer naar een Excel- of PDF-bestand. Zo kun je jouw urenregistratie van logistiek altijd heel gemakkelijk delen en verwerken, met de handige online omgeving van Urenstaat.

Krijg inzicht in je uren met Urenstaat

Wil jij een handig programma waarin je simpel werkuren gemakkelijk kunt bijhouden? Urenstaat is het meest eenvoudige urenregistratie programma en app voor de logistiek. Update altijd en overal je gewerkte uren en maak gemakkelijk werkbonnen aan. Geen ingewikkelde Excel-sheets of allerlei verschillende bestanden van al je werknemers, maar gewoon één programma waar alle uren in te vinden zijn. Ben je benieuwd naar hoe Urenstaat precies werkt? Lees hier meer over de functies, of probeer het programma meteen zeven dagen gratis uit. Tevreden? Abonneer je dan op één van onze pakketten, vanaf 19 euro per maand.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies