Eenvoudige tijdregistratie software

Ben jij op zoek naar handige tijdregistratie software die makkelijk in gebruik is voor jou en/of je werknemers? Als jij ZZP’er, MKB’er of grote ondernemer bent, is Urenstaat dé tijd registratie software voor jou. Met Urenstaat kun je heel gemakkelijk uren registreren en bijhouden. Voer uren in, teken digitaal werkbonnen af en exporteer alles in één keer naar je administratie. Je vindt alle informatie gewoon terug in één online omgeving of in de handige Urenstaat app. Urenstaat is overzichtelijke en eenvoudige software voor tijdregistratie voor iedere ondernemer. Krijg meer inzicht in de productiviteit van je bedrijf met de duidelijke tijd registratie software van Urenstaat.

Altijd en overal inzicht in je uren

Urenstaat is niet alleen tijdregistratie software voor op de pc, maar is ook te gebruiken met een handige app. Zo heb je altijd en overal toegang tot je tijdregistratie en kun je uren doorgeven waar je ook bent. Ben je op locatie bij een klus? Of werk je vanuit huis? Ook dan kun je gemakkelijk en snel je gewerkte uren doorgeven. Ook als je een opmerking erbij wilt plaatsen is dat een fluitje van een cent. Door de eenvoudige online omgeving en simpele app is Urenstaat door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Wil je de gewerkte uren delen buiten Urenstaat? Dan kun je gewoon in één keer alle uren exporteren naar een PDF- of Excel-bestand. Of exporteer alleen de uren van één specifiek project. Zo zijn de gewerkte uren ook nog eens gemakkelijk over te zetten naar je gehele administratie of te delen met een klant.

Weg met papieren werkbonnen

Maak jij nog gebruik van papieren werkbonnen? Ontdek het gemak van digitale werkbonnen met Urenstaat. Dat is namelijk een stuk makkelijker! Met de software voor tijdregistratie van Urenstaat kun je namelijk ook eenvoudig digitale werkbonnen aanmaken, op basis van de gewerkte uren. Deel de werkbon makkelijk met klanten of werknemers via de app, en heb je werkbonnen altijd bij de hand. Laat vervolgens digitaal er een krabbeltje onder zetten door jou of de klant. Beide partijen krijgen dan een kopie van de werkbon in hun mailboxen. Zo houd je het overzicht en heb je altijd je werkbonnen bij de hand!

Kies voor de eenvoudige software van Urenstaat

Wil jij graag meer inzicht in de gewerkte uren van jouw bedrijf en wil je een duidelijke tijdregistratie opzetten? Urenstaat is de ideale tijd registratie software om gemakkelijk en snel tijd te registreren. Urenstaat is een programma dat gewoon recht toe recht aan is bedoeld voor tijdregistratie, zonder allerlei functies waar je eigenlijk niets aan hebt. Probeer Urenstaat nu zeven dagen gratis en ontdek hoe makkelijk tijdregistratie kan zijn! Ben je tevreden? Dan kun je kiezen uit één van onze pakketten voor ZZP’ers, MKB’ers of grote bedrijven. Je hebt Urenstaat al vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over Urenstaat over neem gerust eens contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies