Urenstaat MKB

Ben jij MKB’er en zoek je een makkelijke manier of de uren van jou en je personeel bij te houden? Met de eenvoudige online omgeving en handige app van Urenstaat voor MKB kan iedereen heel makkelijk zelf hun uren bijhouden. Urenstaat is heel makkelijk in gebruik voor iedere werknemer, zodat de uren staat van jouw MKB duidelijk blijft. Ondertussen houd jij het overzicht, doordat alle uren op één plek komen te staan. Geen ingewikkelde Excel-sheets of allerlei verschillende bestanden van iedere werknemer, maar gewoon één makkelijk programma voor een duidelijke MKB urenstaat.

Altijd inzicht in je uren staat voor het MKB

Urenstaat is een recht toe recht aan programma zonder ingewikkelde functies waar je helemaal niets aan hebt. Onze online omgeving en app zijn simpelweg bedoeld om werkuren door te geven, zodat jij je gehele MKB urenstaat terugvindt op één plek. Voer uren in via je pc of laptop, of doe het gewoon via je smartphone of tablet. Urenstaat heeft een handige app waarmee je altijd en overal de urenregistratie kunt aanpassen en inzien. Ook als je op locatie bent bij een klus, of onderweg bent naar een klant. Vervolgens zijn de uren direct terug te zien in het overzicht in Urenstaat. Wil je de uren toch graag in een ander bestand hebben? Om af te drukken bijvoorbeeld, of om het te delen met een boekhouder. Dat kan! Je kunt heel eenvoudig alle uren in één keer exporteren naar Excel of een PDF-bestand.

Weg met papieren werkbonnen

Naast dat je een goede urenstaat voor je MKB kunt bijhouden, kun je met Urenstaat ook gedag zeggen tegen papieren werkbonnen. In onze online omgeving of app kun je heel gemakkelijk en snel werkbonnen aanmaken, op basis van de ingevulde uren. Vervolgens kun je die ook nog eens digitaal ondertekenen, gewoon op je telefoon of tablet. Opdrachtgever en opdrachtnemer krijgen dan beiden automatisch een kopie van de werkbon toegestuurd, zodat alles netjes afgerond is. Zo is een werkbon snel gemaakt en raak je ze nooit meer kwijt. Met Urenstaat heb je altijd al je werkbonnen bij de hand en houd jij het overzicht!

Probeer Urenstaat nu

Begin nu met het digitaliseren en eenvoudig maken van de uren staat voor je MKB. Met de app en online omgeving kan al je personeel gemakkelijk hun eigen uren doorgeven, en heb jij altijd het overzicht in de gewerkte uren. Wil je het programma eens uitproberen? Dat kan. Probeer Urenstaat nu zeven dagen gratis uit. Als je tevreden bent, kun je kiezen voor ons MKB-abonnement. Onze pakketten zijn beschikbaar vanaf 19 euro per maand. Ga nu aan de slag met Urenstaat en ontdek hoe makkelijk de MKB urenstaat kan zijn!

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies