Online urenadministratie

Ben jij op zoek naar een eenvoudige manier om je urenadministratie online bij te houden? Urenstaat heeft een handige online omgeving en app voor de urenregistratie van ieder bedrijf. ZZP’ers, MKB’ers en grote bedrijven kunnen gebruikmaken van onze online urenadministratie. Voer simpelweg je uren in, vind alle uren terug in één overzicht en exporteer alles in één keer voor de administratie. Daarbij kun je altijd en overal online uren administreren, via de handige Urenstaat app. Zo wordt het bijhouden van werkuren ineens een stuk makkelijker!

Simpelweg uren bijhouden met Urenstaat

Ingewikkelde Excel-sheets, verschillende bestandjes met uren van iedere werknemer, waardoor het overzicht ver te zoeken is… Niet zo handig voor een gedegen urenregistratie. Daarom heeft Urenstaat een eenvoudige app ontwikkeld waarmee je simpelweg online uren kunt administreren. Onze online omgeving is recht toe recht aan, zonder allerlei functies waar je niets aan hebt. Je kunt gewoon gemakkelijk je uren registreren. Zo kun jij én iedere werknemer het programma gewoon gebruiken, en krijg je alle ingevoerde uren direct in één overzicht. Urenstaat is een urenadministratie die je online op je computer kunt gebruiken, maar ook op je telefoon of tablet via de handige app. Dus ook als je onderweg of op locatie bent bij een klus, kun je heel snel en eenvoudig je gewerkte uren doorgeven.

Digitaal werkbonnen ondertekenen

Als je urenadministratie al volledig online is, is het net zo makkelijk om ook je werkbonnen digitaal te maken! Met Urenstaat zijn papieren werkbonnen niet meer nodig. Je kunt ze namelijk gewoon digitaal aanmaken via Urenstaat, op basis van de ingevulde uren. Je kunt ook nog eens gemakkelijk digitaal er een krabbeltje onder laten zetten, via je telefoon of tablet bijvoorbeeld. Na het aftekenen krijgen beide partijen automatisch een kopie van de werkbon via een e-mail. Met Urenstaat heb je de werkbonnen van jouw bedrijf altijd bij de hand in één overzicht en één online omgeving. Zo kun je ze altijd inzien en kun je ze gemakkelijk delen met opdrachtgevers. Weg met papieren werkbonnen!

Kies Urenstaat om online uren te administreren

Met een online urenadministratie van Urenstaat maak je de productiviteit van je bedrijf een stuk inzichtelijker. Op je pc of in de app heb je altijd en overal toegang tot je urenoverzicht van jezelf én van je werknemers. Vul je uren in, maak digitale werkbonnen aan en deel de gegevens gemakkelijk met je boekhouder of verwerk ze in je algehele administratie. Wil je zelf ervaren hoe makkelijk Urenstaat is? Probeer het dan nu zeven dagen gratis. Ben je tevreden? Dan kun je kiezen uit één van onze pakketten: ons ZZP-pakket, MKB-pakket of het Corporate-pakket. Je hebt al een abonnement op Urenstaat vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over de functies van de app of neem gerust eens contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies