Uren bijhouden voor ondernemers

Zoek jij een handig programma waarmee je gemakkelijk werkuren kunt bijhouden voor jouw onderneming? Met Urenstaat kun jij makkelijk je uren bijhouden. Of je nu ZZP’er bent, een kleine onderneming of een groot bedrijf hebt: Urenstaat zorgt voor een eenvoudige urenregistratie voor iedere ondernemer. Houd de uren van jezelf en je werkkrachten bij, teken digitaal werkbonnen af waar je ook bent, en exporteer alles in één keer voor de administratie. Vind vervolgens alles terug in één programma en in onze handige app. Zo maak jij de productiviteit van jouw bedrijf een stuk inzichtelijker met Urenstaat.

Makkelijk uren bijhouden met Urenstaat

Met Urenstaat kun je altijd en overal uren bijhouden. Het programma kun je zowel op je computer, als op je tablet of smartphone gebruiken. Via onze app kunnen jij en je werknemers onderweg of op locatie bij een klus eenvoudig werkuren bijhouden en inboeken. Ook als je een opmerking erbij wilt plaatsen, is dat een fluitje van een cent. Dat maakt Urenstaat een simpele urenregistratie die iedereen kan gebruiken. Vervolgens kun je in één keer alle gewerkte uren van al je werkkrachten exporteren naar Excel, of naar een PDF-bestand. Of maak een export van de gewerkte uren van één specifiek project. Zo houd jij het overzicht en zijn de uren gemakkelijk te delen en om te zetten naar facturen.

Weg met papieren werkbonnen

Als jij gebruikmaakt van papieren werkbonnen, probeer dan Urenstaat eens. Dat kan namelijk een stuk makkelijker! Met Urenstaat kun je werkbonnen digitaal aanmaken op basis van de gewerkte uren voor een project. Als op locatie bent voor een klus, heb je altijd inzicht in de werkbon via je smartphone of tablet. Daarbij kun je eenvoudig digitaal een krabbeltje (laten) zetten. Na het aftekenen krijgen beide partijen automatisch een kopie van de werkbon in de mailbox. Zo heb je altijd al je werkbonnen bij je en is een aanpassing snel gemaakt!

Meer inzicht in je werkuren

Wil jij graag meer inzicht in je uren met een eenvoudige urenregistratie? Dat kan met Urenstaat. Urenstaat is een programma waarmee jij een simpele urenregistratie kunt voeren voor jouw bedrijf. Vul digitaal je uren in via je telefoon of tablet, onderteken werkbonnen en krijg inzicht in de resultaten van je onderneming. Probeer Urenstaat nu zeven dagen gratis, en ontdek hoe handig het is! Daarna kun je kiezen uit één van onze pakketten voor ZZP’ers of MKB’ers. Of kies voor ons corporate abonnement. Je hebt al een abonnement op Urenstaat vanaf 19 euro per maand. Meer weten? Lees hier meer over de functies van Urenstaat of neem gerust contact met ons op.

Wil jij meer inzicht in je uren?

Probeer Urenstaat 7 dagen gratis.

Direct beginnenGeen betaling nodigOngelimiteerde functies